St. Louis Slim 10 december in café Gij en Ik in Gemert

Café Gij en Ik Gemert

Een optreden met obstakels gisteren 10 december bij Gij en Ik in Gemert.  De sneeuw en gladheid zorgden voor een hoop ellende. Bovendien hadden we te maken met een voetbalwedstrijd. De bedoeling  was vóór,  na en in de rust van de wedstrijd te spelen. Maar wat een acceptabel ritje had moeten zijn, liep uit op een nachtmerrie op de weg. Reistijd 3 x zo lang. Dus spelen vóór de wedstrijd ging niet door. Maar, de show must go on.

De oplossing was dus een soundcheck in de rust en twee songs om de mensen te laten horen wat ze konden verwachten. En de mensen bleven. Wat resulteerde in een geweldig optreden met een enthousiast dans-publiek. Veel CD’s verkocht. Kortom: geweldige Blues-middag in Gemert.

Dank aan de geluidsman, de mensen achter de bar en de koks voor de prima-verzorging. We komen graag volgend jaar weer terug, maar dan geen sneeuw graag…..

Dit was tevens het laatste (openbare) optreden in 2017. Na 50 optredens dit jaar paar weekjes welverdiende rust voor de band. Tijd voor wat nieuwe songs en in 2018 gaan we er op 21 januari weer volop tegenaan met het eerste optreden in De Brave Hendrick in Breda.

Zondag 21 januari  2018
CAFÉ DE BRAVE HENDRIK
Pr. Hendrikstraat 83
4835 PL Breda
Aanvang: 17:00
Toegang: gratis

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *